Защо ние

DK Consulting е адвокатска практика, стартирана от Десислава Канева и специализирана в областта на международното данъчно право. Екипът ни се състои от професионалисти с повече от 15 годишен опит в областта на международното данъчно облагане, специализирали в страната и чужбина в областта на Спогодбите за избягване на двойното данъчно облагане (СИДДО), европейското законодателство в областта на данъчното облагане, трансферното ценообразуване при мултинационални компании, FATCA Споразуменията и българското данъчно законодателство.

От нас може да очаквате професионализъм, създаден с опита и експертни знания, базирани на най-новите тенденции в международното данъчно облагане.

Може да ни е доверите за консултация, съдействие и информация относно Вашите данъчни задължения, относно най-добрите начини за максимизиране на Вашите доходи и планиране на разходите Ви, свързани с данъчното облагане, при осъществяване на бизнес в България или в чужбина.

Ние ще Ви предложим консултация по българското данъчно законодателство, консултация по въпросите на СИДДО, трансферното ценообразуване, консултация по прилагане на FATCA Споразумението, както и съдействие за спазване на данъчното законодателство и оптимизиране на данъчните рискове в сферата на българското данъчно облагане и в сферата на международното данъчно облагане.